Dobre vesti – negativni rezultati kod juče testiranih Belocrkvana

Sa teritorije opštine Bela Crkva juče su na testiranje poslata dva uzorka koja su ispunjavala kriterijume definicije slučaja. Dobra vest je da su oba testa pokazala negativan rezultat na korona virus.

Do sada je u Beloj Crkvi, zaključno sa 14. aprilom do 20 časova, registrovano 7 slučajeva korona virusa, a jedna sugrađanka je izlečena i trenutno je kod kuće u samoizolaciji.

Prema podacima Ministarstva zdravlja, opada i broj naših sugrađana u samoizolaciji, trenutno je 58 osoba u našoj opštini u samoizolaciji.

Nastavićemo pravovremeno i istinito da vam prenosimo zvanične informacije o Covidu-19 u opštini Bela Crkva koje dobijamo od nadležnih. Nemojte dozvolite da vam dezinformacije i lažne vesti sa društvenih mreža unose nemir i strah. To možete prevazići uvažavanjem činjenica i potvrđenih informacija, a na svima nama je da pokažemo solidarnost i saosećajnost i sa našim sugrađanima koji su oboleli od korona virusa i trenutno se bore protiv ove bolesti. Nadamo se da će svi iz te borbe izaći kao pobednici.

Još jednom apelujemo na sve naše sugrađane da se pridržavaju svih mera Vlade Republike Srbije bez izuzetka. Posebno je važno da se pridržavamo mera socijalne izolacije, da održavamo najmanje rastojanje od dva metra od druge osobe i da sprovodimo higijenske mere u skladu sa preporukama medicinskih radnika.

#OstaniKodKuće

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*