Druženje i sportske aktivnosti u OŠ „Žarko Zrenjanin“ u Beloj Crkvi (VIDEO)

Osnovna škola „Žarko Zrenjanin“, u skladu sa sloganom i programom Dečije nedelje „Veliko srce dece Srbije“, realizovala je niz aktivnosti koje imaju za cilj da pokažu šta sve deci treba da zdravo i srećno rastu.

Školu su posetili mališani iz Predškolske ustanove „Anđelka Đurić“, gde su, zajedno sa učenicima od prvog do četvrtog razreda, imali niz sportskih aktivnosti.

„Današnje aktivnosti nazvali smo igre bez granica, a deca su imala priliku da pokažu svoje sportske sposobnosti. Prvaci će posetiti i Narodnu biblioteku u Beloj Crkvi, gde će dobiti besplatne članske kartice. U okviru organizovanja manifestacije „Dečija nedelja“, naša škola organizovala je i niz kreativnih radionica na temu jeseni i voća“ – rekao je Nenad Jokanović, direktor OŠ „Žarko Zrenjanin“ Bela Crkva.

U ovoj školi bile su organizovne štafetne igre, a stariji đaci usmeravali su mlađe, sa ciljem da svi učenici prođu ove igre.

„Trudimo se da što više razvijamo saradnički i timski duh, empatiju kod dece i da se oni druže putem raznih aktivnosti“ – kaže učiteljica Danijela Živanović.

Učenici OŠ „Žarko Zrenjanin“ i mališani iz vrtića nastavili su svoje igre i druženje zajedničkim crtanjem na asfaltu na temu srca.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*