Fudbalski klubovi dobili sportsku opremu (VIDEO)

Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu, na osnovu Konkursa za finansiranje posebnog programa kojim se doprinosi razvoju sporta u AP Vojvodini, dodelio je sredstva fudbalskim klubovima „Vulturul“ Grebenac, „Vojvodina“ Crvena Crkva i „Ratar“ Kruščica za nabavku sportske opreme.

U novoj sportskoj sali u prisustvu člana opštinskog veća Marka Lazarevića i predsednika Fudbalskog saveza opštine Bela Crkva Darka Ostojića predstavnicima fudbalskih klubova uručena je sportska oprema za juniorske i seniorske selekcije.

„Zahvaljujemo se Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu i pokrajinskom sekretaru Danetu Basti, koji nam je mnogo puta izašao u susret. Pre svega, donirali su nam opremu za novu sportsku salu, za neki dan stići će semafor, tako da će sala biti kompletno opremljena. Sada su fudbalski klubovi dobili vrednu donaciju u vidu sportske opreme. Sve ovo im je preko potrebno i verujem da će na proleće oni doprineti razvoju sporta u lokalnim sredinama“ – rekao je predsednik Fudbalskog saveza opštine Bela Crkva Darko Ostojić.

Donacija fudbalskim klubovima mnogo znači, u pitanju su dresovi, trenerke, kopačke, lopte i dodatna sportska oprema.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*