„Haos animatori“ opet napravili „haos“ u Gradskom parku (VIDEO)

haos animatori bc

Novosadska grupa animatora „Haos animatori“ priredila je u petak, 30. avgusta, još jednu sjajnu zabavu za sve generacije u Gradskom parku u Beloj Crkvi.

Ovu grupu zabavljača simpatičnog naziva čine mladi entuzijasti, na misiji da što više mališana u Srbiji obraduju interesantnim i atraktivnim programom. Ovoga puta za najmlađe Belocrkvane spremili su interaktivne igre sa loptama i čunjevima, u kojima su mališani beskrajno uživali. Nakon toga, svetla u parku su se ugasila, i na scenu je stupila Svemirska vila, sa magičnom svetlucavom haljinom, koja je svojim plesom uspela da očara sve prisutne.

U Gradski park stigao je i Disko robot, najveća atrakcija – ukrašen LED svetlima koja menjaju boju, visok preko 3 metra. Moglo se primetiti da je upravo on izazvao najveće oduševljenje prisutnih mališana.

Animatori su u parku i ovog puta nastupili u okviru manifestacije „Leto u parku“, koju organizuju Turistička organizacija opštine Bela Crkva i Centar za kulturu „Bela Crkva“. Iako nisu prvi put u Beloj Crkvi, uspeli su svojim dinamičnim programom i kreativnošću da u Gradskom parku okupe najveći broj dece i njihovih roditelja do sada.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*