Interaktivna prezentacija Bele Crkve u Turističkom info centru

TIC Interaktivna prezentacija

Turistički info centar u Beloj Crkvi od danas prirodne lepote i turističku ponudu našeg kraja posetiocima predstavlja i na najsavremeniji način – pomoću velikog „multitouch“ uređaja osetljivog na dodir.

Gosti na interaktivan način, uz obilje multimedijalnih sadržaja, mogu saznati više o turističkim lokalitetima, znamenitostima, manifestacijama, kulturi i istoriji našeg grada. Virtuelnom šetnjom po Beloj Crkvi i okolini, otkriće duh varoši, koji čuva sećanja na neobične sudbine, različite kulture i narode koji su ovde živeli i ostavili svoj pečat u izgledu današnjeg grada.

Turistički info centar posetila je i predsednica opštine Bela Crkva Violeta Simić, koja je, tom prilikom, naglasila da smo mi jedna od retkih opština u Srbiji koje mogu svoju turističku ponudu gostima da prezentuju na ovako savremen način.

TIC Violeta Simic

Svi zainteresovani privrednici, ugostitelji i pružaoci usluga smeštaja u Beloj Crkvi, koji žele da se njihova ponuda nađe u ovoj interaktivnoj prezentaciji, potrebne informacije dobiće u Turističkoj organizaciji opštine Bela Crkva.

Radno vreme Turističkog info centra, koji se nalazi u ulici 1. Oktobra br. 90, je svim radnim danima od 9 do 21 čas. 

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*