Još tri negativna nalaza u Beloj Crkvi

U opštini Bela Crkva juče su na testiranje poslati uzorci troje pacijenata pod sumnjom na Covid-19. Svi naši sugrađani koji su testirani negativni su na korona virus.

Do sada je u Beloj Crkvi, zaključno sa 13. aprilom do 9 časova, evidentirano 7 slučajeva korona virusa, a jedna sugrađanka je izlečena i trenutno je kod kuće u samoizolaciji.

Podaci Ministarstva zdravlja pokazuju da opada i broj osoba u samoizolaciji i trenutno se u našoj opštini 105 osoba nalazi u samoizolaciji.

Odgovornost prema sebi i drugima najvažnija je u našoj zajedničkoj borbi protiv korona virusa. Nephodno je da se pridržavamo mera preventivne zaštite koje je struka propisala, posebno mera socijalne distance i higijenske zaštite.

Nastavićemo pravovremeno i istinito da vam prenosimo zvanične informacije o Covidu-19 u opštini Bela Crkva koje dobijamo od nadležnih. Nemojte dozvolite da vam dezinformacije i lažne vesti sa društvenih mreža unose nemir i strah. To možete prevazići uvažavanjem činjenica i potvrđenih informacija, a na svima nama je da pokažemo solidarnost i saosećajnost i sa našim sugrađanima koji su oboleli od korona virusa i trenutno se bore protiv ove bolesti. Nadamo se da će svi iz te borbe izaći kao pobednici.

Posebnu zahvalnost i podršku upućujemo svim zdravstvenim radnicima u našoj lokalnoj zajednici koji se u ovom trenutku bore sa pandemijom SARS-CoV2 virusa, kao u svim sugrađanima koji dosledno i disciplinovano sprovode preventivne mere, štiteći sebe i druge od širenja infekcije.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*