Kalina Ostojić najbolja na okružnom takmičenju iz engleskog jezika

Kalina Ostojić

Kalina Ostojić iz Bele Crkva, učenica osmog razreda Osnovne škole „Dositej Obradović“, na okružnom takmičenju iz engleskog jezika osvojila je prvo mesto.

Kalina je samo ove godine učestvovala na 7 opštinskih takmičenja iz školskih predmeta, plasirala se na 4 okružna, a sledećeg meseca boriće se za što bolji plasman na republičkom takmičenju iz engleskog jezika.

U Osnovnoj školi „Dositej Obradović“ kažu da Кalina služi za primer svojim vršnjacima. Vredna je i požrtvovana, svoje obaveze prema školi izvršava savesno i u kontinuitetu. Pored zapaženih rezultata na školskim takmičenjima, istakla se i u muzičkim aktivnostima i aktivno učestvuje u radu đačkog parlamenta.

Osim izuzetnih rezultata u školi, Kalina može da se pohvali i izvanrednim sportskim uspesima. Trenira borilaške veštine od prvog razreda i osvojila je veliki broj medalja na prvenstvima i kupovima Vojvodine i Srbije. Više puta je osvojila i priznanje Sportskog saveza Bela Crkva za najbolju sportistkinju opštine Bela Crkva u svojoj kategoriji.

Ima malo slobodnog vremena na raspolaganju, a koristi ga tako sto čita knjige, posebno je bila oduševljena klizalištem na kome je tokom zime provodila dosta slobodnog vremena.

I pored svih uspeha, Кalina je ostala skromna i spremna da pomogne i posavetuje druge, zbog čega je cenjena i poštovana u svojoj školi.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*