Komunalac dobio još jednu radnu mašinu (VIDEO)

belocrkvanski komunalac nova masina

Opština Bela Crkva dobila je komunalno multifunkcionalno vozilo od JP „Gradska Čistoća“ iz Beograda, kao i 50 stonih kanti. Ovu donaciju lokalna samouprava opštine Bela Crkva preusmerila je JKP „Belocrkvanski komunalac“.

„Opština Bela Crkva je na osnovu Zahteva dobila ovo vozilo i mi smo ga ustupili Komunalnom preduzeću „Belocrkvanski komunalac“. Vozilo je multifunkcionalno i koristiće se za čišćenje snega u ulicama koje su nepristupačne za velike kamione. Želim da se zahvalim JP „Gradska čistoća“ iz Beograda na ovoj donaciji, kao i na donaciji kanti koje smo, takođe, ustupili našem komunalnom preduzeću“ – rekao je predsednik opštine Darko  Bogosavljević.

JKP „Belocrkvanski komunalac“ bogatije je za još jednu radnu mašinu sa priključcima, koja će doprineti da se komunalne i druge usluge na održavanju i čišćenju ulica podignu na viši nivo.

„Ova donacija je veoma značajna jer će se mašina koristiti za više svrha, upravo zato jer je multifunkcionalna. U zimskom periodu moći će da se posipa so i uklanja sneg sa nekih manjih ulica. Takođe, značajno nam je što vozilo ima veliki usisivač i spremnik za sakupljanje lišće, što će nam koristi upravo sada u jesenjem periodu“ – rekla je vd direktora Ivana Ristić Hubert.

JKP „Belocrkvanski komunalac“ dobilo je i 50 stonih kanti, koje će se postaviti u gradu, na mestima gde se javi potreba, a najveći broj kanti usmeriće se na naseljena mesta na teritoriji opštine Bela Crkva.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*