Kovin dobio sredstva za izgradnju vrtića

Potpisivanje ugovora o sufinansiranju

Predsednik Vlade Vojvodine Igor Mirović i direktor Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine Nedeljko Kovačević, uručili su u Novom Sadu u ponedeljak, 24. jula ugovore predstavncima gradova, opština, zdravstvenih i institucija socijalne zaštite, koji su ostvarili pravo na bespovratna sredstva putem javnih konkursa koje je raspisala vojvođanska Uprava za kapitalna ulaganja.

Zoran Nikolić potpisuje ugovorU ime opštine Kovin, zamenik predsednice opštine Zoran Nikolić primio je Ugovor o prenosu sredstava po javnom konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti predškolskog obrazovanja i vaspitanja, putem kojeg se iz Pokrajine dodeljuju sredstva u iznosu od 35 miliona dinara za sufinansiranje projekta „Izgradnja objekta predškolske ustanove „Naša radost“ Kovin – 2 faza“. U ovoj fazi, učešće opštine Kovin – prema ugovoru, iznosi 11, 3 miliona dinara.

Kako stoji u tehničkom opisu samog projekta, druga faza obuhvatiće završne zanatske radove, parterno uređenje oko objekta i priključenje na infrastrukturu.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*