Najuspešniji sportisti i sportski radnici Bele Crkve dobili priznanja (VIDEO)

najbolji sportisti opstine bela crkva

U organizaciji Sportskog saveza opštine Bela Crkva, a pod pokroviteljstvom lokalne samouprave opštine Bela Crkva i ove godine dodeljene su nagrade i priznanja najboljim sportistima i sportskim radnicima. Pehari su dodeljeni najboljima u oblasti školskog sporta, sportskim nadama, pionirima, juniorima, kadetima i klubovima.

Pehare i nagrade najboljim sportistima belocrkvanske opštine uručili su član opštinskog veća opštine Bela Crkva Marko Lazarević i predsednik Sporstkog Saveza naše opštine Siniša Marković.

Sportista godine je Dušan Timotijević, iz fudbalskog kluba „BAK“. U novom prvenstvu 2017/2018 prve južnobanatske lige, Dušan je i dalje stub odbrane belocrkvanskog tima, i nakon završenog jesenjeg dela prvenstva FK „BAK“ zauzima prvo mesto, sa 8 primljenih golova na 15 utakmica. Dušan, iako na zalasku igračke karijere, svojim odnosom prema igri, treningu, saigračima i protivniku, predstavlja pravi primer sportiste.

Najbolja ženska seniorska ekipa u 2017 je Karate klub „CBS“, u sastavu Milica Bura, Svetlana Sarapa i Danica Bura, dok je najbolja muška seniorska ekipa – Klub za podvodne aktivnosti „Bela Crkva“.

Najbolji trener u protekloj godini je Nebojša Ilić – Fudbalski klub „BAK“, a nagrada za životne delo pripala je Đurđev Ozrenu iz šah kluba „Bela Crkva“.

U oblasti školskog sporta nagrađena je ženska ekipa u streljaštvu iz OŠ „Marko Stojanović“ Vračev Gaj, u sastavu Tamara Rajin, Katarina Rankov i Borka Jungić, koja je u 2017. godini pobednik opštinskog takmičenja u streljaštvu, a na okružnom takmičenju zauzela je 3. mesto.

Najbolja muška ekipa u oblasti školskog sporta za osnovne škole je rukometna ekipa OŠ „Dositej Obradović“ Bela Crkva, koja je na okružnom takmičenju osvojila 3. mesto.

Priznanje su dobili i Željana Milojković – učenica „Belocrkvanske gimnazije i ekonomske škole“, kao i njena košarkaške ekipa „Belocrkvanske gimnazije“ koja je u 2017. godini osvojila 1. mesto na opštinskom prvenstvu i izborila plasman na okružno takmičenje u košarci, na kome je zauzela 3. mesto

U Konkurenciji srednjih škola, najbolji je i Aleksandar Milenković – učenik Tehničke škole „Sava Munćan“ Bela Crkva, član ekipe u futsalu Tehničke škole „Sava Munćan“, koji je sa svojom ekipom u 2017. godini osvojio prvo mesto na opštinskom takmičenju, 1. mesto na okružnom takmičenju i 2. mesto na međuokružnom prvenstvu.

Nagrada za najboljeg profesora fizičkog vaspitanja ove godine dodeljena je Slobodanu Putnik iz OŠ „Marko Stojanović“ Vračev Gaj.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*