Napreduju radovi na rekonstrukciji putne infrastrukture u opštini Bela Crkva (VIDEO)

Vojvodjanskih brigada asfaltiranje

Na teritoriji opštine Bela Crkva u toku su obimni radovi na rekonstrukciji putne infrastrukture. Proteklih dana urađena je priprema za asfaltiranje ulice Vojvođanskih Brigada, od ulice Vojske Jugoslavije do ulice 1. Oktobra. U četvrtak, 9. maja, počelo je asfaltiranje ove ulice, a radove je obišao predsednik Skupštine opštine Bela Crkva Marjan Aleksić.

„Radovi se odvijaju predviđenom dinamikom, onako kako je planirano. Veoma sam zadovoljan i drago mi je kada, prilikom obilaska radova, imam prilku da vidim kvalitetno i dobro organizovano izvođenje radova. Izvođač radova je poznat u celoj zemlji kao neko ko izuzetno kvalitetno obavlja poverene poslove i poštuje predviđenu dinamiku izvođenja radova.“ – rekao je Aleksić.

„U ulici Vojske Jugoslavije završen je osnovni deo, postavljen je noseći sloj asfalta od 7-8 cm i nakon toga habajući sloj od 4-5 cm. Sada se izvode radovi na asfaltiranju ulice Vojvođanskih brigada, postavlja se noseći sloj od 7-8 cm, nakon čega ide nivelacija postojećih šahti, izdižu se na nivo gazećeg sloja koji se postavlja naknadno, tako da, mogu da kažem da će debljina novog asfalta biti od 13 do 14 cm, što je izuzetno kvalitetno i što će puno značiti stanovnicima ove ulice, ali i svim građanima opštine Bele Crkve. Prema predviđenoj dinamici, ukoliko vremenenski uslovi dozvole, radovi će se nastaviti sutra u Njegoševoj ulici, gde sledi postavljanje drugog sloja asfalta. U toku su radovi i na rekonstrukciji ulice Cara Dušana u Kruščicu, a nakon toga sledi rekonstrukcija lokalnog puta Jasenovo – Dobričevo.“– dodao je predsednik SO Bela Crkva Marjan Aleksić.

Stanovnici ulice Vojvođanskih brigada i Njegoševe ulice izrazili su svoje zadovoljstvo zbog rekontsrukcije ovih ulica i postavaljanja novog asfalta.

Kako nam je objasnio predsednik SO Bela Crkva Marjan Aleksić, u delu ulice Jovana Popovića skinut je stari asfalt, a očekuje se kompletna rekonstrukcija ove ulice od ulice Žarka Zrenjanina do ulice Vojvođanskih brigada, gde će se izvoditi radovi na instalaciji vodovodne i kanalizacione mreže, izgradnji ivičnjaka, parking prostora, kolovoza i uređenju zelenih površina.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*