Nova oprema Domu za decu u Beloj Crkvi od Princeze Katarine i Lajflajna Čikago

Humanitarna organizacija Lajflajn Čikago, čiji je pokrovitelj NJ.К.V. Princeza Кatarina, posredstvom Fondacije Princeze Кatarine u Beogradu, nastavlja sa posvećenom podrškom Domu za decu i mlade „Vera Radivojević“ u Beloj Crkvi.

Pomoć ovom domu omogućili su velikodušni donatori i volonteri na 5. godišnjem golf izletu Lajflajna Čikago, koji je održan na Floridi 1. aprila 2023. godine, a u organizaciji velikog prijatelja Lajflajna Čikago, gospodina Radeta Savića.

Кao rezultat ove akcije i na njoj prikupljenih sredstava, u Dom “Vera Radivojević” je stiglo 8 okruglih stolova za ručavanje, 45 trpezarijskih stolica, 45 kompleta posteljine, 15 jastuka, 10 dečjih kofera, jedan blutut zvučnik, pet kompleta rolera sa zaštitnom opremom, sedam skutera i pet bicikala.

NJ.К.V. Princeza Кatarina je veoma zahvalna svim pristalicama Lajflajna Čikago i srpskoj dijaspori na njihovoj višestruko dokazanoj posvećenosti srpskom narodu, velikodušnosti i čovekoljublju, i što unose pozitivnu razliku u svakodnevni život ljudi.

„Veoma sam srećna što smo još jednom, zajedničkim snagama, uspeli da okupimo ljude dobrog srca koji dele istu viziju i koji su spremni da čine dobra dela kako bi svet učinili boljim mestom za sve. Veliko hvala svim velikodušnim donatorima, a naročito gospodinu Radetu Saviću, koji je prepoznao potrebe ustanova u Srbiji, naročito onih namenjenih deci bez roditeljskog staranja. Dom za decu i omladinu „Vera Radivojević“ i zaposleni u njemu, jedna je od mnogih ustanova socijalne zaštite u Srbiji koje neumorno rade za bolju budućnost onih kojima je potrebna ljubav, topla podrška i vođstvo u najosetljivijem periodu u životu. Bilo je veoma dirljivo videti iskren osmeh na licima dece, znajući da smo privilegovani da pomognemo divnoj deci i izvanrednom timu profesionalaca iz Doma „Vera Radivojević“.

Narod Srbije je uvek srećan što ima prave i iskrene prijatelje koji, iako žive daleko od Srbije, ne zaboravljaju one kojima je potrebna pomoć u našoj zemlji“, rekla je NJ.К.V. Princeza Кatarina.

Direktor Doma za decu i omladinu „Vera Radivojević“ u Beloj Crkvi, Zoran Stanković, izrazio je zahvalnost Princezi Кatarini, Humanitarnoj organizaciji Lajflajn Čikago, i gospodinu Radetu Saviću na dragocenoj podršci i velikodušnosti, koja će učiniti njihov dnevni rad sa korisnicima mnogo lakšim i boljim.

Izvor: facebook stranica Fondacije NJ.K.V Princeze Katarine

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*