Novi asfalt u još tri ulice u Beloj Crkvi (VIDEO)

Asfaltiranje Jagodara 1

Iako je vanredno stanje, tri ulice u Beloj Crkvi dobile su nov asfalt. Uz poštovanje propisanih mera Vlade Republike Srbije o izvođenju radova u novonastaloj situaciji, postavljen je asfalt u Jagodari, Dunavskoj ulici i ulici Lele Radulj.

Radove je obišao predsednik opštine Bela Crkva Darko Bogosavljević.

„Ovom prilikom želim da se zahvalim Upravi za kapitalna ulaganja AP Vojvodine koja je izdvojila sredstva za ove radove. Mogu da poručim našim sugrađanima da ćemo nastaviti sa realizacijom infrastrukturnih projekata i u narednom periodu. Započeli smo sa izradom Plana detaljne regulacije za Prizrensku ulicu i taj deo grada, da bi se stekli uslovi da i stanovnici tih ulica dobiju bolju infrastrukturu“ – poručio je Bogosavljević.

Stanovnici ovih ulica složni su u mišljenju da novi asfalt znači mnogo i da će im olakšati svakodnevnicu i doprineti boljim uslovima stanovanja u ovom delu grada.

Ukupna dužina novog asfalta u Jagodari, Dunavskoj i ulici Lele Radulj je 590 metara, a budžet za realizaciju asfaltiranja, koji pored ove tri ulice obuhvata asfaltiranu ulicu Pere Rajića u Crvenoj Crkvi i ulicu Žarka Zrenjanina u Banatskoj Palanci, iznosi 35 miliona dinara bez PDV-a i finansira se sredstvima Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*