Novogodišnji prijem opštine Bela Crkva (VIDEO)

Novogodišnji prijem opštine Bela Crkva  održan je u četvrtak 29. decembra u  velikoj sali opštinske uprave.

Predsednica opštine Bela Crkva Violeta Simić i predsednik Skupštine opštine Marjan Aleksić ugostili su odbornike, članove opštinskog veća kao i sugrađane koji se bave humanitarnim radom u našoj opštini.

“Želim da vam se zahvalim na uspešnoj saradnji tokom ove godine i svim našim sugrađanima želim srećne praznike, puno sreće i zdravlja u Novoj godini. Po prvi put ove godine rešli smo da se svečano zahvalimo svima onima koji su pomagali i bavili se humanitarnim radom i našim sugrađanima doneli osmeh na lice. Nadam se da ćemo sledeće godine biti još složniji, još uspešniji, čeka nas puno posla i nadam se da ćemo ispuniti očekivanja naših sugrađana“- rekla je predsednica opštine, Violeta Simić.

Zahvalnice su dodeljene Maši Vujisić – Priča, Aleksandri Božić, Slađani Milenković, Vladimiru Radonjiću sekretaru Opštinske organizacije Crvenog krsta Bela Crkva i članovima belocrkvanske službe spasavanja na vodi Pandurov Milošu i Živanov Vladimiru. Zahvalnice su primili i Sava Stojanović, Moto klub “Apač”, Danijela Jovanović, Milica Tikić, Milena Tikić, Jovan Andrejić, Dragoljub Lekić, Slavica Miljković i Vesna Žurž.

Poseban poklon od predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića uručen je Nacionalnom savetu češke nacionalne manjine i Domu za decu i omladinu “Vera Radivojević”.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*