Održane „Belocrkvanske igre na vodi“ (VIDEO)

igre na vodi bela crkva

Pod pokroviteljstvom lokalne samouprave opštine Bela Crkva, a u organizaciji Centra za kulturu Bela Crkva, Turističke organizacije i Kancelarije za mlade opštine Bela Crkva, šeste po redu „Belocrkvanske igre na vodi“ održane su u subotu, 10. avgusta, na Glavnom gradskom jezeru.

Ekipe su se takmičile u četiri igrice koje su osmislili organizatori, bili su uključeni dušeci, daske na vodi, loptice kao i dodatni rekviziti.

Nakon sabiranja rezultata najbolja je bila ekipa pod nazivom „Gagijevi zmejevi“ drugo mesto pripalo je ekipi vaterpolista i treće mesto ekipi „Mladi i slobodni“.

Takmičari su istakli da su igrice bile zanimljive, a kao najatraktivniju istakli su finalnu igru pod nazivom „Kelnerica Mica“. U ovoj igricim ženski član ekipe imao zadatak da prenese tacnu sa pet čaša vode, balansirajući na dasci koju su preostala četiri člana ekipe gurala po obeleženoj stazi. Otežavajuća okolnost su bili ometači, u vidu dva člana protivničke ekipe koji su vodenim puškama pokušavali da ih poremete.

Druženje i zabavu su bili na prvom mestu i kod organizatora i kod takmičara koji su uživali i u igricama i u osveženju u vodi Glavnog jezera.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*