Održano opštinsko takmičenje u odbojci

Opštinsko takmičenje u odbojci u konkurenciji osnovnih i srednjih škola održano je u sportskoj hali u Beloj Crkvi. Prvenstvo u odbojci organizuje Sportski savez Bela Crkva u skladu sa kalendarom školsko-sportskih takmičenja.

U kategoriji devojčica pobedila je ekipa Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“, drugo mesto zauzela je ekipa Osnovne škole „Mara Janković“ Kusić, treće mesto pripalo je timu Osnovne škole „Dositej Obradović“ Bela Crkva.

Najbolji rezultat u kategoriji dečaka ostvarila je ekipa Osnovne škole „Žarko Zrenjenin“, drugo mesto pripalo je timu Osnovne škole „Marko Stojanović“ Vračev Gaj i treće mesto zauzela je ekipa Osnovne škole „Dositej Obradović“.

U konkurenciji srednjih škola, u ženskoj i muškoj kategoriji prvo mesto osvojila je Belocrkvanska gimnazija i ekonomska škola, a drugo mesto pripalo je ekipama Tehničke škole „Sava Munćan“.

„Odbojka je poslednjih godina jedan od najpopularnijih školskih sportova u Srbiji, takođe i u opštini Bela Crkva. Opštinsko prevenstvo je proteklo u lepoj sportskoj atmosferi, naše odbojkašice i odbojkaši pokazali zdrav takmičarski duh i solidno znanje na terenu“ – rekao je sekretar Sportskog saveza Bela Crkva Miloš Juga.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*