OŠ „Žarko Zrenjanin“ u Beloj Crkvi dobila od MTS-a informatički kabinet

Kompanija MTS je i ove godine pokrenula akciju opremanja informatičkih kabineta osnovnih škola širom Srbije, a među 20 škola nalazi se i Osnovna škola „Žarko Zrenjanin“ iz Bele Crkve.

Završetkom online glasanja i izborom novih 20 osnovnih škola koje će od Telekoma Srbija dobiti po milion dinara za opremanje informatičkih kabineta, zaokružen je 7. ciklus projekta „Stvaramo znanje“ koji Telekom Srbija realizuje u saradnji sa Ministarstvom prosvete. Kako bi računarski kabineti bili ravnomerno raspoređeni širom zemlje, škole su bile podeljene u četiri geografske regije, a po pet škola sa najvećim brojem glasova iz svake od regija Telekom Srbija opremiće savremenim računarskim kabinetima.

„Đacima Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ novi informatički kabineti omogućiće kvalitetnije praćenje nastave i olakšano usvajanje znanja, uz pomoć savremene opreme koja prati trendove u obrazovanju. Zahvaljujem se svima koji su učestvovali u glasanju i želimo da učenici u novom kabinetu stiču još više znanja i budu ponos svoje škole“ – kaže direktor OŠ „Žarko Zrenjanin“ Nenad Jokanović.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*