Otvoren SUPER DIS market u Beloj Crkvi (VIDEO)

DIS Bela Crkva otvaranje

U centru Bele Crkve danas je svečano otvoren novi Super DIS market. Od ranog jutra naši sugrađani su dolazili, neki da razgledaju, a neki i da obave svoju svakodnevnu kupovinu, a dočekala su ih i brojna iznenađenja.

„Želim da izrazim neskriveno zadovoljstvo povodom otvaranja 38. objekta u DIS maloprodajnoj mreži, baš ovde, u Beloj Crkvi. Ovo je, inače, 13. objekat Super DIS formata, otvoren po najsavremenijim standardima, u moderom prostoru od 240 kvadrata, sa dve savremene kase i parkingom za naše kupce. U ovom objektu imamo 15 zaposlenih, uglavnom iz Bele Crkve i okolnih mesta. Njihov zadatak će biti da svakodnevno ulažu napore i opdavdaju to što DIS nosi titulu omiljene domaće trgovine. Pored toga što zapošljavamo radnike iz lokalne sredine, siguran sam da će otvaranje Super DIS marketa pozitivno uticati na privredu ovog kraja i da ćemo zajedničkim snagama pružiti našim kupcima neko novo iskustvo svakodnevne kupovine“ – istakao je direktor marketinga kompanije DIS Stefan Čvorović na otvaranju.

Povodom otvaranja marketa u Beloj Crkvi, DIS je pripremio i brojna iznenađenja za kupce u toku današnjeg dana. Svaka 50. kupovina je gratis, a svaki račun od preko 1000 dinara nosi sa sobom poklon čokoladu. Korisnici lojalti kartice imaju posebna iznenađenja – kupovinom od preko 3000 dinara u toku današnjeg dana, kupci dobijaju na poklon majicu, a svi računi preko 5000 dinara učestvuju u nagradnoj igri i mogu da osvoje jedan od tri bicikla.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*