SNS na ponovljenim izborima u opštini Bela Crkva osvojila najviše glasova

srpska napredna stranka

Na ponovljenim republičkim izborima za narodne poslanike na biračkim mestima u Banatskoj Palanci (BM br.9) i Grebencu (BM br.12) lista „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ osvojila je najviše glasova.

U Banatskoj Palanci od uspisanih 624 birača, na izbore je izašlo 341, što je izlaznost od 54,6%. Od ovog broja ubedljivo najviše glasova osvojila je Srpska napredna stranka – 259 glasova, što čini 75,95%.

Na biračkom mestu boj 12, u Grebencu od upisanih 1009 birača, na izbore je u sredu 1. jula izašlo 371, a Srpska napredna stranka ostvarila je u ovom selu istorijski rezultat sa osvojenih 325 glasova odnosno 87,6%.

Član OO SNS Bela Crkva, Marjan Aleksić zahvalio se svim meštanima Banatske Palanke i Grebenca koji su izašli na izbore i dali svoju podršku listi  „Aleksandar Vučić – Za našu decu“.

„Posebno je značajan i utoliko veći, a može se reći i istorijski rezultat od 87,6% glasova koji je Srpska napredna stranka ostvarila u Grebencu, jer u ovom selu živi najveći broj pripadnika rumunske nacionalne zajednice u opštini Bela Crkva. Meštani Grebenca su svojom podrškom i 35 glasova više u odnosu na 21. jun pokazali da cene rad, one koji rade i stvaraju. Ogromno poverenje i podrška koju su naši sugrađani dali Srpskoj naprednoj stranci je zahvaljujući politici predsednika Aleksandra Vučića i rezultatima kontinuiranog rada“ – istakao je Aleksić.

Koliko je ubedljiv rezultat Srpske Napredne stranke u opštini Bela Crkva govori i podatak da su od ostalih 20 lista, drugo mesto i u Banatskoj Palanci i Grebencu zauzele liste sa svega 12, odnosno 10 glasova.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*