Stariji za primer mlađim generacijama

Violeta Simic zahvalnice

Opštinska organizacija SUBNOR-a Bela Crkva organizovala je podelu zahvalnica svima koji su učestvovali u akciji uređenja Vidikovca „Tri krsta“.

Naime, pre dve nedelje sprovedena je akcija uređenja najpoznatijeg vidikovca u Beloj Crkvi u kojoj su učestvovali članovi udruženja građana, učenici belocrkvanskih škola kao i ostali meštani koji su želeli da daju svoj doprinos. Posađeno je cveće, nove sadnice drveća, sakupljeno zaostalo smeće i uklonjeni natpisi i grafiti sa spomen obeležja.

Zahvalnice su podeljene u novim prostorijama SUBNOR-a Bela Crkva, a ovom lepom druženju prisustvovala je i predsednica opštine Violeta Simić.

„Želim da vam se zahvalim na angažovanju u uređenju našeg vidikovca, vaš rad i entuzijazam može da služi za primer mlađim generacijama kako se voli naš grad i čuva životna sredina. Lokalna samoprava opštine Bela Crkva i u narednom periodu sprovodiće akcije ozelenjavanja i uređenja zelenih površina, kako bi naša opština bila što lepša i uređenija sa što više zelenih oaza“ – istakla je Violeta Simić.

Predsednica opštine je za naše starije sugrađane obezbedila i skromne poklone, vitamine i sredstva za dezinfekciju.

SUBNOR Bela Crkva

 

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*