Turistička ponuda Bele Crkve predstavljena na Međunarodnom sajmu turizma i aktivnog odmora u Nišu

TOBC Sajam Niš

Od 29. do 31. marta 2018. godine u Nišu je održan 19. Međunarodni sajam turizma i aktivnog odmora. Sajam su otvorili gradonačelnik Niša i direktorica Turističke organizacije Srbije.

Na ovom sajmu se tradicionalno predstavlja turizam Srbije, podeljen na nekoliko regiona, sa akcentom na aktivni odmor, kao i na gastronomiju i vinarstvo. Tradicionalno su prisutni i predstavnici iz regiona: Republika Srpska, Crna Gora, Bugarska, Makedonija, a naročito Grčka sa svojim severnim regijama.

U okviru prostora Turističke organizacije Vojvodine, već petu godinu za redom predstavila se i Turistička organizacija opštine Bela Crkva. Akcenat je ove godine bio na aktivnom odmoru na Belocrkvanskim jezerima, kao i rekama, adrenalin parku, dečijem kampu „Akvalend“. Neizostavna je bila i promocija i najava Belocrkvanskog karnevala, najstarijeg karnevala u Srbiji, kako putem flajera tako i putem posebno upakovanih i obeleženih kolačića-vanilica.

Turisticka organizacija Bela Crkva sajam Niš

Predstavljen je i smeštaj u Beloj Crkvi, a najviše interesovanja je bilo vezano za korišćenje vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji. Ono što još spaja Belu Crkvu i Niš jeste redovna svakodnevna autobuska linija, koju već biraju mnogi gosti Bele Crkve koji se opredele za ovaj vid prevoza, te se Turistička organizacija opštine Bela Crkva nada još većem broju turista iz ovog dela naše zemlje.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*