U Beloj Crkvi obeležen Svetski dan turizma (VIDEO)

Svetski dan turizma Bela Crkva

Turistička organizacija opštine Bela Crkva obeležila je 27. septembra Svetski dan turizma na platou ispred Gradske galerije.  Najmlađima su podeljeni baloni i jabuke, a nije izostalo ni upoznavanje prisutnih sa ovim datumom, kao i sa turističkom ponudom naše opštine.

Svake godine, obeležavajući Dan turizma, proslavlja se i određena tema, koja je aktuelna i značajna za promovisanje celokupnog sektora.

„Obeležavanjem današnjeg datuma pokušaćemo da podignemo svest o stvarnom doprinosu turizma održivom razvoju. Centralna tema ovogodišnjeg Svetskog dana turizma jeste važnost digitalnih tehnologija u turizmu, pružanje mogućnosti za inovacije i  priprema sektora za budućnost rada“ – rekao je Novica Jovanović, direktor Turističke organizacije opštine Bela Crkva.

Štand Turističke organizacije  su posetili i učenici završne godine Tehničke škole „Sava Munćan“ koji pohađaju smer Turistički tehničar.

„Drago mi je što su i učenici Tehničke škole „Sava Munćan“ ovde danas sa nama, a mi smo se potrudili da ih upoznama sa aktivnostima i radom Turističke organizacije naše opštine. Sa Tehničkom školom imamo odličnu saradnju pa će i ova završna godina turističkih tehničara raditi deo svoje praktične nastave kod nas“ – ističe Jovanović.

Iz Turističke organizacije opštine Bela Crkva ističu da su pri obeležavanju Svetskog dana turizma uručili zahvalnice svima koji su pomogli u toku protekle turističke sezone, a naročito pri organizaciji i promociji manifestacije „Leto u parku 2018“.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*