U vrtiću „Danfot“ zamenjena stolarija

vrtic stolarija

U objektu „Danfot“ Predškolske ustanove „Anđelka Đurić“ u Beloj Crkvi zamenjena je stolarija u trepezariji i kuhinji. Ranije je stolarija zamenjena i u ostalim prostorijama, što obezbeđuje bolju energetsku efikasnost objekta.

„Želimo da naša deca dobiju što bolje uslove za boravak, odrastanje, učenje i druženje. Svake godine trudimo da poboljšamo uslove boravka u našim vrtićima. Dolazi zima i pošto su radovi završeni, deca i osoblje vrtića će već u predstojećim zimskim danima osetiti koliko su bolji uslovi za boravak i rad u ovom objektu, gde imamo i najviše mališana. Očekujemo postavljanje trakastih zavesa, okrečene su radne sobe, što će dodatno oplemeniti prostor“ – kaže direktorka Predškolske ustanove „Anđelka Đurić“ Rumenka Negrojević.

Ove godine je na objektu PU „Anđelka Đurić“ u Kusiću postavljena nova stolarija i urađena zamena grejnih instalacija, a povećan je i broj grejnih tela u objektu. Na taj način predškolci ovu zimu dočekuju u mnogo boljim uslovama boravka i u naseljenom mestu Kusić.

1 Komentar

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*