Udruženje žena „Grebenački miraz“ ugostilo Generalnog konzula Rumunije

Članice udruženja žena „Grebenački miraz“ organizovale su svečanu večeru i druženje u čast Generalnom konzulu Rumunije u Vršcu George Dinu.

Predsednica udruženja žena „Grebenački miraz“ Aleksandra Popa pozdravila je sve prisutne goste i zahvalila se konzulu na kontinuiranoj pomoći i podršci.

„Hvala Vam na prijateljskim odnosima prema Grebencu, našem udruženju žena „Grebenački miraz“ i ostalim udruženjima u selu“ – rekla je Popa.

Svečanoj večeri prisustvovala je i predsednica opštine Bela Crkva Violeta Simić, predsednik saveta Mesne zajednice Grebanac Nikolaje Miklja, predstavnici Rakašdije iz Rumunije, predstavnici crkve, škole, predstavnici Fondacije „Protopop Trajan Oprea“ iz Vršca i ostalih udruženja iz Grebenca.

Predsednica opštine Violeta Simić zahvalila se Generalnom konzulu Rumunije u Vršcu Georgu Dinu na prijateljskim odnosima koji se neguju dugi niz godina.

George Dinu je rekao da je ovu večeru doživeo emotivno i da je za sve ove godine koliko je u Srbiji i Vršcu doživeo veoma lepe trenutke. Najavio je svoj odlazak za Rumuniju 15. novembra i istakao da odlazak ne znači zbogom nego do sledećeg viđenja.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*