Uređena kanalska mreža u Banatskoj Palanci – nastavak radova po selima

Kanalska mreža Banatska Palanaka uređenje

Na teritoriji Opštine Bela Crkva u naseljenom mestu Banatska Palanaka, uređena je kanalska mreža u delu Dunavske ulice i u ulici Maršala Tita.

Goran Kelčej, član opštinskog veća opštine Bela Crkva i predsednik Saveta mesne zajednice Banatska Palanka, istakao je da se radi o uređenju kanalske mreže u ukupnoj dužini od 2 kilometra.

„Svakodnevno sam u kontaktu sa meštanima Banatske Palanke koji mi iznose probleme vezane za naše selo, a uz pomoć lokalne samouprave rešili smo ovaj problem i uredili kanale koji su godinama bili zapušteni. Zahvaljujem se opštini Bela Crkva na stalnoj podršci, sve u cilju poboljšanja uslova života u našem selu i za dobrobit svih meštana“ – rekao je Kelčej.

Kanalska mreža Banatska Palanka

Juče su mašine bile aktivne u naseljenom mestu Kaluđerovo, gde je očišćenja i uklonjena divlja deponija. Takođe, nasuta je i poravnata podloga za uređenje platoa ispred zgrade Mesne zajednice u ovom selu. Radnici DJUP „Belocrkavnska jezera“ sakupili su i odneli zaostalo smeće na prilazu ka Beloj Crkvi, gde su prethodnih dana izvedeni radovi na uređenju javnih površina.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*