Uspešan početak sezone KPA „Bela Crkva“

Takmičari Kluba za podvodne aktivnosti „Bela Crkva“ proteklog vikenda imali su uspešan nastup na Prvenstvu Srbije i Vojvodine u brzinskom ronjenju i plivanju perajima u Novom Sadu.

Za belocrkvanske ronioce bilo je ovo još jedno uspešno takmičenje, na kojem su, predvođeni Dušanom Mihajlovićem, reprezentativcem u ronjenju na dah i Aleksandrom Pejčićem, prošlogodišnjim najboljim sportistom Bele Crkve, postigli izuzetne rezultate.

„Muški tim su još činili Marko Obradović, Dino Isić, Stefan Milojević i Dragan Perašević. Na žalost imali smo i peh, jer smo u zadnjem momentu zbog iznuđenih obaveza i bolesti ostali bez tri takmičara Milana Perašeića, Luke Savatovića i Dunje Nikolić što je u početku za nijansu umanjilo naša očekivanja što se na kraju srećom ipak nije pokazalo kao tačnim. Da bude potpuna slika uspeha, pobrinule su se takmičarke kluba Aleksandra Vuk, Ana Sekulović i Tara Кecman koje su svojim takmičarskim nastupima i rezultatima omogućile da se klub još jednom nađe na pobedničkim postoljima.“ – kaže Dragan Perašević, predsednik Kluba za podvodne aktivnosti „Bela Crkva“.

Na takmičenju je učestvovalo osam klubova. U ekipnom plasmanu na Prvenstvu Srbije KPA „Bela Crkva“ osvojio je treće mesto, a na Prvenstvu Vojvodine drugo mesto.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*