Veselo praznično druženje u Kaluđerovu (VIDEO)

druzenje kaludjerovo

Povodom novogodišnjih praznika, Mesni odbor Srpske napredne stranke Kaluđerovo organizovao jе družеnjе za udruženja žena i penzionera u renoviranom Domu kulture.

Poverenica MO Kaluđerovo Tatjana Kokar zahvalila se predstavniku OO SNS Bela Crkva Marjanu Aleksiću, koji je pomogao u organizaciji ovog lepog i veselog druženja i čestitala Novogodišnje i Božićne praznike, sa željom da ovakvih okupljanja i druženja bude što više u narednom periodu.

„Želeli smo da u prazničnoj atmosferi okupimo naša udruženja žena i penzionerke, kako bi, uz muziku i đakonije koje su pripremile članice udruženja žena „Trešnjar“ iz Kaluđerova, proveli jedno lepo veče, da se družimo i počastimo, u duhu predstojećih praznika“ – rekla je Tatjana Kokar.

Meštanke Kaluđerova ne pamte kada je poslednji put bilo organizovano ovakvo okupljanje, a u gostima su nam članice udruženja žene „Jasenovčanke“, „Vredne ruke Bele Crkve“, članice Udruženja penzionera i Invalida rada, dodala je poverenica MO Kaluđerovo.

Jasenovčanke su imale novogodišnje kostime, a posebno oduševljenje svih prisutnih izazvao je i Deda Mraz, koji je stigao iz Jasenova, da upotpuni novogodišnju atmosferu.

„U Kaluđerovu je predivno, drago mi je da udruženja žena u opštini Bela Crkva ovako lepo sarađuju, lepo se družimo i razmenjujemo iskustva, a razmenimo i po neki recept naših baka“ – rekla je Indira Motorov, predsednica udruženja žene „Jasenovčanke“.

Naše sugrađanke pohvalile su organizaciju ove proslave, istakle da su ovakva druženja dragocena, a posebno su naglasile značaj postojanja i delovanja udruženja žena, zbog očuvanja tradicije i života na selu uopšte.

druzenje u Kaludjerovu

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*