Violeta Simić prvi glasač na biračkom mestu br. 5 u Beloj Crkvi

Na teritoriji opštine Bela Crkva otvoreno je 20 glasačkim mesta na kojima pravo glasa ima 15.752 birača. Predsednica opštine Bela Crkva Violeta Simić bila je prvi glasač na glasačkom mestu broj 5, Zemljoradniča zadruga Bela Crkva.

„Pozvala bih sve naše sugrađane da izađu na  biračka mesta  i da glasaju za izmenu Ustava, u delu koji se odnosi na pravosuđe, kao što sam i ja zaokružila „DA“. Na ovaj način glasamo za napredak Srbije, glasamo za nezavisno pravosuđe, samostalno tužilaštvo, glasamo za kvalitetniji i efikasniji pravosudni sistem što je važno i za dalji put evropskih integracija naše države. Glasački odbor na biračkom mestu broj 5, gde sam ja glasala radi u punom sastavu, što je slučaj i na ostalim biračkim mestima,a i svi naši sugrađani koji su nažalost kovid pozitivni moći će da glasaju prema utvrđenoj proceduri.  “– rekla je Simić.

Sva biračka mesta na teritorije opštine Bela Crkva otvorena su na vreme, a glasanje protiče u najboljem redu. U skladu trenutnom epidemiološkom situacijom   na svim glasačim mestima obezbeđene su zaštitne maske i dezinfekciona sredstva kako bi građani bili zaštićeni uz sve mere opreza.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*