Bratislav Gašić posetio OO SNS Bela Crkva

Član predsedništva Srpske napredne stranke Bratislav Gašić posetio je danas Opštinski Srpske napredne stranke u Beloj Crkvi, gde ga je, u prisustvu velikog broja članova i simpatizera, dočekao predsednik OO SNS Bela Crkva Marjan Aleksić sa saradnicima.

Na sastanku u prostorijama SNS Gašić je istakao da je Srbija danas mnogo snažnija nego što je bila do pre nekoliko godina i naglasio da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić svakodnevno bori za mir, stabilnost i dalji napredak naše države.

Predsednik OO Srpske napredne stranke Bela Crkva Marjan Aleksić izrazio je veliku zahvalnost Bratislavu Gašiću na ovoj poseti i dodao da su jedinstvo i zajednički rad neophodni za još bolje rezultate i bolji život u opštini Bela Crkva.

Prethodno je Gašić, kao ministar unutrašnjih poslova, prisustvovao svečanosti povodom obeležavanja 60 godina od formiranja 193. Automobilskog nastavnog centra u kasarni u Beloj Crkvi, a potom je posetio je Policijsku stanicu u Beloj Crkvi, gde je najavio renoviranje ovog objekta u narednom periodu.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*