Izborna lista “Aleksandar Vučić – Bela Crkva sutra“ osvojila 65,26% glasova

Na izborima za odbornike u Skupštini opštine Bela Crkva koaliciona lista „Aleksandar Vučić – Bela Crkva sutra“ odnela je ubedljivu pobedu osvojivši 65,26 % glasova birača koji su izašli na izbore.

Predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Marjan Aleksić zahvalio se građanima na podršci i naglasio da je narod još jednom pokazao kome veruje – predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i Srpskoj Naprednoj stranci.

„Naša današnja pobeda nije nagrada, već obaveza da zajedno radimo na daljem razvoju opštine Bela Crkva. Građani opštine Bela Crkva svojom ubedljivom podrškom listi „Aleksandar Vučić – Bela Crkva sutra“ dokazali su da jedino politika predsednika Aleksandra Vučića garantuje mir, stabilnost i bolju budućnost svih nas. U naredne 4 godine radićemo još više, marljivije i predanije. Intezivno ćemo raditi na razvoju svih potencijala opštine Bela Crkva, cilj nam je da Bela Crkva bude uspešna i razvijena opština zadovoljnih građana koji vide budućnost u mestu svog rođenja i odrastanja “ –  rekao je predsednik OO SNS Bela Crkva Marjan Aleksić.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*