Bogat kulturni i zabavni program u Gradskom parku u Beloj Crkvi

Vesela Varos Bela Crkva

U četvrtak, 20. jula, Gradski park u Beloj Crkvi postaje pozornica brojnih kulturnih i muzičkih dešavanja pod zajedničkim nazivom – „Vesela varoš“. U ovom parku, koji je odnedavno pokriven i bežičnim Wi-FI internetom, u četvrtak i petak održaće se čitav niz kulturnih i zabavnih događaja, namenjenih kako onoj najmlađoj publici, tako i onima malo starijim.

WiFi drvo Bela CrkvaPovod za ova dešavanja je veoma lep – Belocrkvani su dobili prvu zonu besplatnog interneta, zahvaljujući velikom broju poslatih fiskalnih računa u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“, Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, i u Gradskom parku je nedavno postavljeno „Wi-Fi drvo“ koje će omogućiti korišćenje tog interneta. Wi-fi „drvo“ koje je postavila kompanija Telekom Srbija omogućava istovremeno povezivanje do 300 korisnika i emituje signal od 1 megabita u sekundi u prečniku od 150 metara, a opremljeno je i priključcima za punjenje mobilnih telefona i LED osvetljenjem i predstavlja novi ukras ovog parka. Reč je o domaćem proizvodu, koji su izradili inženjeri Telekoma i partnerskih firmi. Ovo „drvo“ je već postavljeno u Gradskom parku, a za četvrtak je predviđeno njegovo svečano puštanje u rad, uz prateći kulturni i zabavni program.

Nakon svečanog puštanja u rad Wi-Fi drveta od strane Ministra državne uprave i lokalne samouprave Branka Ružića, koje je predviđeno za 18 časova, organizatori su pripremili i program gde će nastupiti Belocrkvanske mažoretkinje, svoje rukotvorine predstaviće Udruženje belocrkavnkih kreativaca „Mustre“ i udruženje „Vredne ruke Bele Crkve“. Nakon toga, u 20:30 časova, u muzičkom paviljonu očekuje Vas nastup mladih belocrkvanskih gitarista iz muzičke radionice Zorana Ilića.Vredne ruke Bele Crkve

U petak 21 . jula, održaće se velika žurka za decu, takođe u muzičkom paviljonu. Ova dečija diskoteka, pod simpatičnim nazivom „Klincoteka“, sa radom počinje od 20 časova, a naše najmlađe će svojim odličnim izborom muzike zabavljati DJ Cvele.

Draga deco, dodjite da se družimo i djuskamo, uz muziku i igru. Povedite i roditelje sa sobom da se i oni druže sa vama i zaplešu.

1 Komentar

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*