Članovi KPA „Bela Crkva“ na pobedničkom postolju na otvorenom prvenstvu u Bijeljini

KPA Bela Crkva Bijeljina

Proteklog vikenda u Banji Dvorovi kod Bijeljine održano je otvoreno prvenstvo Republike Srpske u podvodnim veštinama gde su izuzetan uspeh ostvarili takmičari Kluba za podvodne aktivnosti „Bela Crkva“.

U ženskoj konkurenciji Aleksandra Vuk i Ana Sekulović zauzeli su prvo mesto, dok je muški par Pejčić Aleksandar – Perašević Dragan stigao do druge pozicije, gde su sekunde odlučivale o pobedniku.

„Ekipno smo proglašeni za najbolji sportski klub, ispred domaćina „Pantera“ i trećeplasiranih Somboraca. Značajno nam je i učešče najmlađeg para na takmičenju – četrnaestogodišnjaci Marko Obradović i Dino Isić su bez greške prošli stazu i pokazali svoje ronilačke sposobnosti, te na taj način naznačili da će biti pravi naslednici starijih klupskih kolega. Da sve bude u redu tokom prvenstva pobrinuo se vođa puta i logističar Igor Obradović“ – rekao je predsednik KPA „Bela Crkva“ Dragan Perašević.

Čestitke takmičarima КPA „Bela Crkva“ na postignutim rezultatima i predstavljanju sportske Bele Crkve u najboljem svetlu.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*