Opština donirala lopte svim fudbalskim klubovima (VIDEO)

Nove fudbalske lopte Bela Crkva

Na Gradskom stadionu okupili su se predstavnici svih fudbalskih klubova sa teritorije opštine Bela Crkva i tom prilikom predsednica opštine Violeta Simić uručila im je fudbalske lopte koje su nabavljene uz pomoć Fudbalskog saveza naše opštine.

Mališani Fudbalske škole „Inviktus“ Bela Crkva imali su trening i veliki broj dečaka i devojčica ove škole su pokazali da je budućnost fudbala u našoj opštini na dobrom putu. Oni su i pomagali predsednici opštine prilikom uručenja donacije fudbalskim klubovima.

„Drago mi je što vas vidim u ovolikom broju i zahvalila bih se Sportskom savezu i Fudbalskom savezu opštine Bela Crkva što ćemo moći danas da vam uručimo simbolične poklone koji vama puno znače. Hvala svima koji rade na popularizaciji sporta u Beloj Crkvi, prvenstveno kod dece, jer su sportske aktivnosti mališana osnovni preduslov za zdrav život. Sportisti se po svemu razlikuju od onih koji se ne bave sportom i koristim ovu priliku da se upravo obratim najmlađima – budite uporni, trenirajte, zdravo živite i ceo svet je pred vama“ – rekla je Simić.

Predsednik Fudbalskog saveza opštine Bela Crkva Darko Ostojić istakao je značaj ove donacije za svih deset fudbalskih klubova, zahvalio se lokalnoj samopuravi i predsednici opštine uručio poklon – dres sa brojem jedan.

„Zahvalio bih se predsednici opštine Violeti Simić na ovoj vrednoj donaciji u vidu fudbalskih lopti u iznosu od 500 hiljada dinara za sve naše fudbalske klubove. Ovo će pre svega značiti našim prvacima liga, FK „BAK“ iz Bele Crkve i FK „Vulturul“ iz Grebenca, kojima takmičenje počinje ovog vikenda. Želim svim fudbalskim klubovima uspešnu sezonu i još bolje rezultate u okviru novog prevenstva“ – dodao je Ostojić

Lokalna samouprava je ove godine za sport izdvojila značajna sredstva, sportski budžet je iznosio preko 16 miliona dinara za funkcionisanje svih sportskih klubova sa teritorije opštine Bela Crkva.

Brojnost, posvećenost i entuzijazam mališana Fudbalske škole „Inviktus“ i njihovih trenera, uverenje je da uz pažnju, trud i zalaganja nadležnih u Beloj Crkvi, stasavaju sportske nade za buduće uspehe fudbalskih klubova.

Fudbalska skola Invictus Bela Crkva

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*