Dan otvorenih vrata u Belocrkvanskoj gimnaziji i ekonomskoj školi (VIDEO)

Gimnazija Dan otvorenih vrata

Belocrkvanska gimnazija i ekonomska škola za sve zainteresovane učenike, buduće srednjoškolce, ogranizovala je „Dan otvorenih vrata“.

Direktora škole Zorka Turtureja poželela je dobrodošlicu svim učenicima, a profesori i učenici škole su se potrudili da budućim gimnazijalcima predstave mogućnosti koje pruža Belocrkvanska gimnazija i ekonomska škola.

„Belocrkvanska gimnazija i ekonomska škola postoji još 1875. godine i obrazuje učenike različitih profila. Ove godine, planirali smo za upis jedno odeljenje gimnazije opšteg smera sa 30 učenika i jedno odeljenje ekonomskog smera – ekonomski tehničar sa 30 učenika. Naši kabineti su potpuno opremljeni različitim nastavnim sredstvima, koja predstavljaju spoj tradicionalnih učila i i novih informacionih tehnologija, kako bu učenicima olakšali nastavu i proces učenja. Nakon završetka naše škole učenici imaju mogućnost nastavka školovanja ili zaposlenja, u zavisnosti od njihovog opredeljenja“ – rekla je direktorka Belocrkvanske gimnazije i ekonomske škole Zorka Turtureja.

Gimnazija Dan otvorenih vrata

U pratnji profesora i učenika, osnovci su obišli kabinete i učionice, svečanu salu i biblioteku, a kroz razgovor i prezentaciju budući srednjoškolci dobili su odgovore na konkretna pitanja i stekli utisak na koji način se odvija nastava u Belocrkvanskoj gimnaziji i ekonomskoj školi.

Kroz prezentaciju predstavljene su nastavne i vannastavne aktivnosti, postignuća učenika na raznim takmičenjima, kao i mogućnosti jačanja, unapređivanja i usavršavanja vlastitih znanja i veština tokom četvorogodišnjeg obrazovanja.

Gimnazija - upis

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*