Deda Mraz posetio mališane u Jasenovu (VIDEO)

Paketici za decu u Jasenovu

Povodom novogodišnjih i božićnih praznika, Deda Mraz je posetio i najmlađe stanovnike naseljenog mesta Jasenovo.

Organizovano je lepo druženje sa Deda Mrazom, deca su dobila paketiće slikala se, a za uzvrat, Deda Mraz je dobio na poklon i novogodišnje pesmice.

„Već nekoliko godina unazad, Savet mesne zajednice Jasenovu u saradnji sa MO SNS u Jasenovu organizuju dodelu paketića za najmlađe, želimo da obradujemo decu i da im ulepšamo novogodišnje i božićne praznike. Došao nam je Deda Mraz, deca su se fotografisala sa Deda Mrazom, recitovali su novogodišnje pesmice i lepo smo se družili. Želim da čestitam svim meštanima Jasenova i svim stanovnicima naše opštine predstojeće praznike i želim im sve najbolje“ – rekla je Sanela Motorov ispred Saveta mesne zajednice Jasenovo.

Dodelu paketića u Jasenovu pomogla je i opštine Bela Crkva, a predsednik opštine Darko Bogosavljević izrazio je svoje zadovoljstvo zbog osmeha najmlađih koji su dobili paketiće.

„Ovo je jedan mali gest za najmlađe stanovnike Jasenova, lokalna samouprave opštine Bela Crkva i nadalje će se truditi da ulepšava praznike svoj deci naše opštine, a već 5. januara 2019. godine organizujemo lepu dečiju novogodišnju predstavu u Centru za kulturu „Bela Crkva“. Sva deca su pozvana da dođu, ulaz je besplatan i ja koristim ovu priliku da pozovem naše mališane da dođu i dožive magičnu novogodišnju bajku“ – istakao je predsednik opštine Bela Crkva Darko Bogosavljević.

Deda Mraz je, kao i uvek, izmamio osmeh na licu najmlađih, posebno su bili radosni i zbog paketića sa slatkišima i što su imali priliku da pokažu i koje su novogodišnje pesmice naučili.

Deda Mraz Jasenovo

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*