Novogodišnja čarolija na Gradskom jezeru u Beloj Crkvi (VIDEO)

Podvodni Deda Mraz

Kao i prošlih godina, tako i na izmaku 2018. godine, Klub za podvodne aktivnosti „Bela Crkva“, Turistička organizacija Bele Crkve, Kancelarija za mlade i Centar za kulturu, pod pokroviteljstvom opštine Bela Crkva organizovali su doček podvodnog Deda Mraza na Gradskom jezeru u Beloj Crkvi i obradovali naše najmlađe sugrađane.

Članovi Kluba podvodnih aktivnosti Bela Crkva čamcem su na obalu Gradskog jezera iz vode doneli Deda Mraza i izneli pod vodom okićenu jelku, a svi mališani doživeli su jos jednu zimsku bajku družeći se sa Deda mrazom na obali Gradskog jezera.

Mališani su bili posebno oduševljeni jer su mnogi od njih po prvi put videli da Deda Mraz izranja iz jezera sa jelkom, a mnogi roditelji su se odlučili da baš ovom prilikom poklone deci novogodišnje paketiće i da trajno zabeleže novogodišnju čaroliju, fotografijama dece i Deda Mraza.

Svi prisutni mogli su se zasladiti raznim kolačićima i zagrejati toplim napicima, a na kraju je priređeno i iznenađenje, vatromet u kome su uživali kako najmlađi, tako i odrasli.

Ronioci su uspeli izmamiti osmehe na licima ne samo mališana, već i svih prisutnih građana, jer je novogodišnja čarolija tek počela, pa uživajmo u njoj.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*