Dupljaja uskoro dobija ambulantu

Dupljaja ambulanta

U okviru zgrade Mesne zajednice Dupljaja u toku su radovi na uređenju prostorija gde će u narednom periodu biti stacionirana ambulanta Doma zdravlja „Bela Crkva“.

U toku je kompletna rekonstrukcija dveju prostorija i hodnika, sanacija zidova, plafona, postavlja se novi pod, nova stolarija i nove elektroinstalacije, a ovi radovi se finansiraju iz budžeta opštine Bela Crkva.

„Kao što smo i najavili, posebnu pažnju posvećujem našim selima, sve u cilju boljih uslova života stanovnika opštine Bela Crkva u seoskim sredinama. Nakon rekonstrukcije dela zgrade Mesne zajednice, a u saradnji sa Domom zdravlja „Bela Crkva“, meštani Dupljaje dobiće jednu lepu ambulantu, koja će im značiti u primarnoj zdravstvenoj zaštiti“ – rekla je predsednica opštine Bela Crkva Violeta Simić.

Dupljaja buduca ambulanta Doma zdravlja

Stanovici Dupljaje nikada nisu imali seosku ambulantu, već su odlazili u Jasenovo ili Belu Crkvu, a uskoro će moći u svom selu da ostvare osnovu zdravstvenu zaštitu, što će im puno značiti i u uštedi kućnog budžeta i u dostupnosti zdravstvenih usluga.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*