Humanitarna akcija OŠ“Sava Munćan“ Kruščica

U duhu novogodišnjih i božićnih praznika učenci i nastavnici Osnove škole „Sava Munćan“ Kruščica u dvorištu škole organizovali su prodajni bazar, humanitarnog karaktera.

Organizovanje  humanitarnog bazara“Naše malo nekom znači puno“ podržala je Кoalicija za dobročinstvo,koju predvodi Fondacija Ana i Vlade Divac u sklopu Projekta za unapređenje okvira za davanje, koji podržava USAID.

Projektne aktivnosti u okviru Humanitarnog bazara osmislile su i realizovale  Nataša Petrović,pedagog škole i Milica Araškov,bibliotekar škole.Sve aktivnosti podržao je  Mirčov Nikola, direktor škole.

Na  humanitarnom bazaru  bili su izloženi  i prodavani produkti zajedničkog rada svih  učenika,roditelja i zaposlenih iz OŠ „Sava Munćan“Кruščica.

„Zajedničkim radom i trudom u okviru Humanitarnog bazara“Naše malo nekom znači puno“ doprinelo se lepoj,prazničnoj  atmosferi u školi,razvijanju empatije, humanosti i negovanju porodičnih vrednosti.“ – rekao je Nikola Mirčov, direktor Osnovne škole „Sava Munćan“, Kruščica.

Sav prihod koji je sakupljen na ovoj humanitarnoj akciji doniran je za korisnike usluge smeštaja Doma za decu i omladinu „Vera Radivojević“, Bela Crkva.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*