Humanitarna akcija učenika Belocrkvanske gimnazije i ekonomske škole

Učenici Belocrkvanske gimnazije i ekonomske škole organizovali su humanitarnu akciju za korisnike usluge smeštaja Doma za decu i mlade „Vera Radivojević“ u Beloj Crkvi.  

Svake godine u decembru mesecu se organizuje humanitarna akcija sa voljom i željom se nekome pomogne. Na sastanku su se članovi Učeničkog parlamenta dogovorili  da se ove godine organizuje humanitarna akcija za decu u Domu „Vera Radivojević“ u Beloj Crkvi. Svi učenici škole su podržali predlog svojih drugova i dali svoj mali doprinos ovoj akciji.

“Danas su učenici i članovi Učeničkog parlamenta Belocrkvanske gimnazije i ekonomske škole bili u poseti Domu za decu  mlade „Vera Radivojević“ u Beloj Crkvi. Srdačno nas je dočekao direktor Zoran Stanković i u razgovoru sa njim saznajemo da iako odrastaju u domu, oni dobijaju svu potrebnu podršku. Ova poseta je prijala i deci, a i našim učenicima, koji u školi, osim usvajanja znanja, osnažuju se da postanu aktivni i humani građani.” – poručuju iz Belocrkvanske gimnazije i ekonomske škole.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*