Jasenovački „Oktobar fest“ i ove godine okupio veliki broj ljubitelja dobre hrane i pića (VIDEO)

Oktobar fest Jasenovo 2021

Ove godine manifestacija „Jasenovo Oktobar fest“ održana je na plaži Gat u subotu, 21. avgusta, prvenstveno zbog želje organizatora da tokom leta obogate turističku ponudu opštine Bela Crkva, a i zbog neizvesne epidemiološke situacije na jesen.

Kuvao se lovački gulaš i pasulj, a po prvi put je u okviru ove manifestacije održan i Festival rakije.

Jasenovački „Oktobar fest“ i prelepi ambijent plaže Gat – reka Karaš sa svojim jedinstvenim slapovima, park skulptura, mini zoo vrt i šuma koja okružuje ovaj prostor, privukli su veliki broj učesnika, ali i posetilaca.

Organizatori festivala rakije spremili su diplome, medalje, kao i prigodne nagrade za sve učesnike festival, a pehare je najboljima po oceni stručnog žirija uručila predsednica opštine Bela Crkva Violeta Simić.

Udruženja žena „Jasenovčanke“ predstavilo je svoje ručne radove, kao i razne banatske specijalitete. Naravno, kao i uvek, domaćice iz Jasenova spremile su i najbolju banatsku štrudlu sa makom.

Svi učesnici manifestacije i gosti uživali su u lepom druženju, zvucima tamburice, a ovaj jasenovački „Oktobar fest“ biće upamćen po lepom vremenu, velikom broju učesnika i posetilaca koji su uživali u raznim gastronomskim specijalitetima.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*