Plavo-belim vozićem do turističkih lokacija u našoj opštini (VIDEO)

Turisticki vozic Bela Crkva

Poslednjih godina Bela Crkva je postala jedno od omiljenih letovališta domaćih turista. U cilju bogatije turističke ponude i podužetka turističke sezone, lokalna samouprava opštine Bela Crkva obezbedila je nabavku turističkog vozića.

„Bela Crkva je zaslužila da nakon više decenija dobije jednu ovakvu turističku atrakciju. Vozić prelepo izgleda, nov je i gledaćemo da ga brendiramo. Mogu da kažem da smo ove godine dosta uradili u smislu unapređenja turističke ponude naše opštine. Od Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija dobili smo 3,5 miliona dinara za uređenje vidikovca „Tri krsta“. Urađena je kompletna rasveta, naručili smo panoramski teleskop, čekamo klupe, tako da će i taj deo grada dobiti novo ruho, atraktivno za turiste“ – naglasila je predsednica opštine Bela Crkva Violeta Simić.

Turistički vozić, osim svog specifičnog izgleda, ispunjava i sve standarde koje propisuje zakon o bezbednosti saobraćaja, istakao je direktor JATP „Bela Crkva“ Ivan Janikić.

„Vozić ima dva vagona sa kapacitetom od 38 putnika. Izrađen je po najvišim standardima što se tiče bezbednosti saobraćaja na putevima i Agencija za bezbednost saobraćaja nam je odobrila upotrebu ovog vozila u redovnom saobraćaju. Vozić će za koji dan biti registrovan sa polisom osiguranja i voziće svakoga dana do Gradskog, Vračevgajskog, Šljunkarinog jezera, u pojedinim turama i do Stare Palanke kao i do Gata u Jasenovu, kako bi zaokružili turističke ture u našoj opštini“ – rekao je Janikić.

Novi plavo-beli vozić biće atrakcija za sve uzraste, posebno za najmlađe, a svi zainteresovani uskore će moći da oprobaju vožnju put belocrkvanskih turističkih destinacija.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*