Kompletan odbor LSV u Alibunaru pristupio SNS

Kako piše portal eVršac, kompletan Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Alibunaru pristupio je danas Srpskoj naprednoj stranci. Odluka je, kažu bivši ligaši, doneta jednoglasno.

„Zadovoljni smo što naši redovi jačaju. U narednom period pokazaćemo još veću snagu. Pred nama su ozbiljni zadaci, koji zahtevaju punu posvećenost“ – izjavila je Zorana Bratić poverenik OO SNS Alibunar koja je na tu funkciju imenovana pre nekoliko dana.

Dosadašnji predsednik OO LSV i odbornik u lokalnom parlamentu Aurel Murgu, posle potpisivanja pristupnica, izjavio je da su odluku podržali svi članovi odbora.

„Naša odluka je bila jednostavna i jednoglasna. Unapređenja života građana naše opštine je svima prioritet. SNS je pokazala predanost i posvećenost tom cilju. Ne želimo da budemo kočničari i kritičari dobrog programa SNS, već da damo svoj doprinos u njegovom sprovođenju“ – izjavio je Murgu.

LSV je u Južnobanatskom okrugu tako ostala bez još jednog odbora. Da podsetimo, prošle nedelje, najjači odbor LSV, iz Bele Crkve, napustio je stranku i formirao grupu gradana. Kako su izjavili, u potpunosti podržavaju većinsku vlast Srpske napredne stranke, jer u SNS vide najiskrenijeg partnera.

Tekst / foto: evrsac.rs

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*