КPA Bela Crkva prvak Srbije i Otvorenog prvenstva Vojvodine u Podvodnom streljaštvu

KPA Bela Crkva prvenstvo

Na početku takmičarske godine, članovi KPA „Bela Crkva“ još jednom su dokazali zbog čega su među najboljima u Srbiji i što već godinama unazad dobijaju priznanje opštine Bela Crkva za najuspešnije sportiste.

Na takmičenju „SUPRECISION 2021“, koje je ovog vikenda održano u Subotici, u organizaciji Saveza organizacija podvodnih aktivnosti Republike Srbije i Saveza podvodnih aktivnosti Vojvodine, ostvarili su izuzetan uspeh, kako timski, tako i u pojedinačnom nadmetanju.

Aleksandar Pejčić, Dušan Mihajlović i Tara Кecman koji su činili Tim 1, ukupnom plasmanu zauzeli su prvo mesto, dok je Tim 2 – Marko Ilić i Miloš Perašević zauzeo drugo mesto.

U pojedinačnom plasmanu izdominirao je Aleksandar Pejčić sa osvojenim prvim mestom, a korak iza na drugom mestu Marko Ilić. Ništa manje uspešan bio je Dušan Mihajlović na petom i Miloš Perašević na jedanaestom mestu, što je sve doprinelo da ostave izvanredan utisak na ovom takmičenju.

KPA Bela Crkva SUPRECISION 2021

Na pitanje ostalih učesnika gde treniraju, Pejčić je rekao – na jezeru u vodi temperature 5 stepeni. Miloš Perašević se nadovezao odgovorivši da treniraju ponekad na bazenu u Pančevu u skladu sa mogućnostima.

Na takmičenju je učestvovalo osam klubova iz Beograda, Novog Sada, Sombora, Apatina, Subotice, Pančeva i Bele Crkve.

Bio je predivan osećaj biti Belocrkvanin u Subotici, kaže predsednik kluba Dragan Perašević.

„Čestitke su stizale sa svih strana od prijatelja kluba iz Republike Srpske, Crne Gore i svih delova Srbije, pošto smo putem društvenih mreža prenosili direktno atmosferu sa takmičenja i pre svega proglašenja pobednika“ – rekao je Perašević po povratku sa tamičenja.

Još jednom sve čestitke takmičarima КPA Bela Crkva na postignutim rezultatima i predstavljanju sportske Bele Crkve u najboljem svetlu!

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*