Narodna biblioteka u Beloj Crkvi besplatno učlanila đake prvake

Biblioteka Clanske karte

Radeći na popularizaciji knjige među najmlađima, Narodna biblioteka u Beloj Crkvi svake godine već tradicionalno poklanja članske karte đacima prvacima. I ove godine svi učenici prvog razreda sa područja opštine Bela Crkva dobili su besplatne članske kartice, ali zbog trenutne epidemiološke situacije nije bilo moguće organizovati prigodan program kao ranijih godina, kada su se sa našim mališanima družili Ljubivoje Ršumović, Peđolino i drugi poznati dečiji pisci i glumci.

Direktor Narodne biblioteke Radovan Marković uputio je poruku svim đacima prvacima na teritoriji opštine Bela Crkva.

„Čestitam vam učlanjenje u našu biblioteku u ime svih zaposlenih. Želim da pročitate puno knjiga, da budete učeni, obrazovani, vaspitani i kulturni mladi ljudi“ – rekao je Radovan Marković direktor Narodne biblioteke.

Prijem najmlađih članova u biblioteku i podela besplatnih članskih karti đacima prvacima važan je događaj za Narodnu biblioteku koja na taj način iz godine u godinu podmlađuje porodicu svojih čitalaca i uopšte nastavlja da promoviše knjigu i čitanje. Na početku ove godine Narodna biblioteka u Beloj Crkvi postala je bogatija za 112 članova. Zabava, učenje i druženje sa knjigom može da počne.

Belocrkvanska biblioteka kontinuirano prati trendove i knjižni fond obogaćuje novim naslovima tako da prvaci odmah po učlanjenju postaju redovni čitaoci koji uvek mogu da pronađu neku zanimljivu knjigu. Članske karte važe godinu dana i za to vreme su im dostupne sve knjige sa Dečijeg odeljenja Narodne biblioteke u Beloj Crkvi.

Učlanjenje đaka prvaka 2019. godine

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*