Otvorene pošte u Kajtasovu i Banatskoj Subotici (VIDEO)

Banatska Subotica pošta otvaranje

Direktor funkcije poštanske mreže Javnog preduzeća „Pošta Srbije“ Dejan Šijak i predsednica opštine Bela Crkva Violeta Simić, danas su svečano otvorili ispostavu pošte u naseljenim mestima Kajtasovo i Banatska Subotica.

„Ova investicija je pre svega još jedan dokaz strateškog usmerenja JP „Pošte Srbije“ da bude dostupnija i bliža građanima, a da usluga i uslovi budu kvalitetniji i u skladu sa zahtevima vremena. Takođe, raduje me veoma kvalitetna i partnerska saradnja sa opštinom Bela Crkva, bez koje realizacija ovog projekta ne bi bila moguća. Siguran sam da će takvih primera biti i u budućnosti, a u ime pošte mogu reći da ćemo i u periodu pred nama gledati da građani budu što zadovoljniji, a njihove potrebe u potpunosti zadovoljene“ – rekao je Šijak.

Predsednica opštine Bela Crkva Violeta Simić zahvalila se Pošti Srbije što je prepoznala potrebe meštana Kajtasova i Banatske Subotice i ovakvim potezima im pruža konkretnu podršku.

„Otvaranje pošte u ovim naseljenim mestima veoma je značajno, s obzirom da se radi o sredinama sa starijom populacijom i što će oni moći da u svojim selima primaju penziju i plaćaju račune. Zahvalila bih se JP „Pošte Srbije“ što smo zajedno realizovali ovaj projekat za kvalitetnije uslove života naših sugrađana“ – istakla je Simić.

Stanovnici Kajtasova od sada će moći brže i jednostavnije da završe svoj posao – da pošalju pismo ili paket, podignu novac, plate račune, kaže meštanin Nenad Nikolić.

„Imamo dosta starijih meštana, ali ima i dosta onih koji rade i primaju platu, a ranije su morali da odlaze u Belu Crkvu da bi podigli svoj novac. Ovo je značajno iz tog razloga i zahvalni smo što se ulaže i u ovakve male sredine kakvo je Kajtasovo“ – dodao je Nikolić.

Da je pošta nedostajala Banatskoj Subotici i da će njenim meštanima biti od velike koristi, potvrdio je i predsednik Saveta Mesne zajednice Ozren Bolić.

„Banatska Subotica je malo selo, ali pored je i Dobričevo, čiji će stanovnici isto koristiti usluge ove pošte. U blizini nam je i naseljeno mesto Vojvodinci i kako meštani ovog sela dolaze u našu prodavnicu tako će dolaziti i u našu poštu“ – naglasio je Bolić.

U ovim ispostavama građani će moći da plate račune, podignu penziju ili pošalju i primaju pisma.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*