Počelo uređenje javnih površina u opštini Bela Crkva (VIDEO)

Uređenje javnih površina

Ovogodišnji radovi na uređenju javnih površina u opštini Bela Crkva započeli su danas, a mašine su bile aktivne na prilazima našoj varošici.

Tokom obilaska radova, predsednica opštine Bela Crkva Violeta Simić najavila je nastavak ove akcije i po naseljenim mestima naše opštine.

„Ovo je jedan od dva prilaza u našu varošicu koji uređujemo, iz pravca Kovina i iz pravca Vršca. Ovim radovimo smo krenuli u prolećno uređnje, a brzo će i turistička sezona i potrudićemo se da, osim ovih prilaza, uredimo naše gradske i seoske ulice i da svako ko dođe u Belu Crkvu može videti jednu lepu i uređenu sredinu za život. U Banatskoj Palanci radovi na uređenju kanalske mreže su otpočeli u subotu, sutra očekujemo završetak ovih radova na seoskoj kanalskoj mreži koja je bila zapuštena i meštanima predstavljala veliki problem. Sutra krećemo sa čišćenjem divlje deponije u Kruščici i sa uređenjem atarskog puta u Kaluđerovu. Radićemo iz dana u dan i očekujem da ćemo vrlo brzo urediti celu našu opštinu“ – rekla je Simić.

Radnici DJUP „Belocrkvanska jezera“ danas su započeli radove na izgradnji parkinga u ulici Vuka Karadžića, u neposrednoj blizini glavne gradske ulice.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*