Praznični koncerti Centra za kulturu ove godine – ONLINE (VIDEO)

Praznicni koncerti Online

UKD Centar za kulturu „Bela Crkva“ pod pokroviteljstvom lokalne samouprave opštine Bela Crkva ove godine organizuje ONLINE praznične koncerte.

Zbog trenutne epidemiološke situacije, ovogodišnji koncerti će se održati bez prisustva publike, a naši sugrađani će u njima moći da uživaju putem direktnog prenosa (livestream) na Facebook stranici Centra za kulturu, kao i da pogledaju njihove snimke na našem portalu i YouTube kanalu.

Program otvaraju u utorak, 22. decembra od 19 časova učenici muzičke škole profesora Nenada Jokanovića i solisti Gradskog hora „Bella musica“.

U sredu, 23. decembra od 19 časova, moći ćete da pratite koncert polaznika škole gitare Zoran Ilića – Kize.

U subotu, 26. decembra od 19 časova, podsetićemo se leta i vrelih ritmova latino plesova uz nastupe članova plesne škole „Baila conmigo“.

Nedelja, 27. decembar je veče kulturno-umetničkih društava sa područja naše opštine. Od 19 časova program otvaraju „Belocrkvanske mažoretkinje“, a nakon njih će nastupiti KUD „Vukomir Vidić – Uča“ iz Kusića, folklorna sekcija „Češke besede Kruščica“, KUD „Đorđe Maletić“ iz Jasenova, kao i gosti iznenađenja.

Koncerte možete pratiti u direktnom prenosu na Facebook profilu Centra za kulturu: www.facebook.com/kpc.belacrkva

Snimci koncerata biće objavljeni na našem portalu infobc.rs i na YouTube kanalu.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*