Predsednica opštine Violeta Simić obišla Dom za decu i omladinu „Vera Radivojević“ (VIDEO)

Dom Vera Radivojevic novo vozilo

Predsednica opštine Bela Crkva Violeta Simić, uz poštovanje propisanih mera, obišla je Dom za decu i omladinu „Vera Radivojević“ kako bi se informisala o trenutnom stanju u ovoj ustanovi i tom prilikom pogledala automobil Fiat 500L, koji je pre par dana stigao u Dom kao donacija Fondacije Princeze Katarine Karađorđević.

„Zahvalila bih se Fondaciji Princeze Katarine Karađorđević koja je naš redovni donator – hvala im što misle i na ovako mala mesta kao što je naša Bela Crkva. Ovo vozilo će nam značiti puno za potrebe prevoza korisnika usluga Doma, pre svega u oblasti školstva i zdravstva. Iskoristila sam priliku i da sa direktorom Stankovićem porazgovaram o trenutnoj epidemiološkoj situaciji. Za sada je stanje stabilno, pod kontrolom. Dajemo sve od sebe da pomognemo Domu, pre svega oko dezinfekcije, kako bi stanje ostalo stabilno i dalje“ – istakla je predsednica Violeta Simić.

Direktor Doma za decu i omladinu „Vera Radivojević“ Zoran Stanković u razgovoru sa predsednicom opštine izrazio je svoju duboku zahvalnost Fondaciji Princeze Katarine na kontinuiranim donacijama, kao i na svesrdnoj pomoći lokalne samouprave opštine Bela Crkva, u cilju obezbeđivanja što sigurnijeg i boljeg boravka korisnika usluga u ovoj ustanovi.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*