Predstavnici SNS Bela Crkva posetili Udruženje invalida rada (VIDEO)

SNS poseta invalidima rada

Predstavnici Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Bela Crkva Marjan Aleksić, Darko Bogosavljević i Ivan Janikić posetili su Udruženje invalida rada Bela Crkva.

Ovom prilikom, belocrkvanskim penzionerima uručen je televizor, kao poklon članova Oštinskog odbora SNS Bela Crkva, koji su oni nabavili ličnim prilozima.

Predsednica Udruženja Ružica Dojčinović istakla je da ova donacija mnogo znači i posebno se zahvalila za izlete u Kučevo, Ečku i na Avalu koje je Srpska Napredna stranka organizovala za sva udruženja penzionera u opštini Bela Crkva.

Druženje sa članovima Udruženja invalida rada proteklo je u prijatnoj i domaćinskoj atmosferi, uz razgovor o njihovim aktivnostima kao i planovima za naredni period.

Sprovodeći politiku društvene odgovornosti prema našim najstarijim sugrađanima, Opštinski odbor Srpske napredne stranke Bela Crkva ovakvim akcijama želi da ulepša penzionerske dane svim Belocrkvanima i da im se zahvali za vreme kada su oni aktivno radili i doprinosili razvoju lokalne zajednice.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*