Raspisan konkurs za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije stambenih objekata

Zgrada opstine Bela Crkva

Opština Bela Crkva raspisala je danas Javni konkurs za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije stambenih objekata na teritoriji opštine.

U okviru realizacije Programa o finansijskoj podršci unapređenju energetske efikasnosti stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova na teritoriji opštine Bela Crkva za 2022. godinu, a u cilju finansijske podrške domaćinstvima u procesu energetske sanacije za 2022. godinu, raspisan je Javni konkurs radi izbora privrednih subjekata koji se bave proizvodnjom, uslugama i radovima na energetskoj sanaciji stambenih objekata.

Mere energetske sanacije u domaćinstvima predviđene Programom, sprovode se kroz saradnju sa privrednim subjektima koji se bave proizvodnjom, uslugama i radovima na energetskoj sanaciji stambenih objekata, a krajnji korisnici bespovratnih sredstava su domaćinstva na teritoriji opštine Bela Crkva. Domaćinstva koja ostvare pravo na sufinansiranje mogu nabaviti dobra ili usluge isključivo od privrednih subjekata izabranih putem ovog javnog konkursa.

Cilj sprovođenja mera energetske sanacije je unapređenje energetske efikasnosti i povećano korišćenje obnovljivih izvora energije u domaćinstvima na teritoriji opštine Bela Crkva.

Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objavljivanja, zaključno sa 10.06.2022. godine.

Tekst Javnog poziva možete naći na sledećem linku:
http://belacrkva.rs/javni-konkurs-za-ucesce-privrednih-subjekata-u-sprovodjenju-mera-energetske-sanacije-stambenih-objekata-na-teritoriji-gradaopstine-bela-crkva/

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*